» » Whatsapp Plus, Whatsapp'dan daha fazlası!

Whatsapp plus
En çok kullanılan internet üzerinden ücretsiz mesajlaşma servisi Whatsapp'tan daha fazlasını bu uygulamada bulabilirsiniz.



Kullandığınız Whatsapp size fazla düz geliyorsa, onu kendi isteğimize göre şekillendirebileceğimiz bir üst sürümü olan Whatsapp'ı kullanabilirsiniz.
Whatsapp Plus ile kişi isimleri ve durumları, sohbet penceresinin ve menülerin arka planı, mesaj penceresindeki metnin rengini istediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

Ayarlarla tek tek uğraşmak istemiyorsanız dahili tema mağazındaki yüzlerce hazır temalardan birini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
Uygulamanın diğer güzel yanı ise 12MB'tan büyük fotoğraf,müzik ve video'yu karşı tarafa göndermenize olanak sağlıyor olması ancak ufak bi sorun kişilerinize 50MB'a kadar büyüklükte dosyalar gönderebiliyorsunuz. Whatsapp Plus'ın en güzel yönü ise kullandığınız Whatsapp bant genişliğinden tasarruf etmek için resimlerinizin boyutunu küçültürken , Whatsapp Plus fotoğraflarınız tam boyut olarak göndermenize izin veriyor.

Resmi olmayan Whatsapp Plus uygulamasını Android cihazınıza kurabilirsiniz. Ancak kurmadan önce Whatsapp uygulamasını kaldırmanız gerekiyor.


Uygulamadan Bir Görüntü
whatsapp plus indir

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder