» » Sosyal ağlar ve Günümüzdeki yerleri

Sosyal Ağ
Sosyal ağların günümüzdeki yeri
Türkiye, Facebook üye sayısı olarak dünyada 6. sırada yer alıyor. Bugün Türkiye’de 35 milyon internet kullanıcısı var ve 31.2  milyon kullanıcı Facebook’u aktif olarak kullanıyor.
Twitter Türkiye’nin en popüler 10. sitesi. Türkiye’deki kullanıcı sayısı şu an yaklaşık 6.400.000 ve gün geçtikçe artıyor.

Türkiyede yaşayan insanlar sosyal ağları seviyor ve onlarla yaşıyor. Sosyal ağları kullananların bir çoğu gece yatmadan önce profilini kontrol ediyor ve sabah kalkar kalkmaz tekrar profile göz atıyor. Bu derece bağımlılık yapan sosyal ağlar yüzünden insanların aslında gerçek sosyal hayatlarını yok ettiklerinin farkında olmamaları üzücü bir durum. Birçok kişi bilgisayarının başına geçtikten sonra saatlerce sadece sosyal ağlarda vakit harcaması, sosyal ağ bağlılığımızın sadece ufak bir kanıtı.
Sosyal ağlar ile neler yapabiliyoruz. Bir yere gittiğimizde orada check-in yaparak arkadaşlarımıza orda olduğumuzu bildirebiliyor, gittiğimiz yerde nelere şahit olduğumuzun resmini çekip hızlıca paylaşabiliyor, duygu ve düşüncelerimiz özgürce yazabiliyoruz. Sosyal medya ise haberi hemen paylaşıyor, sosyal ağ sayesinde haber hemen milyonlarca kişiye ulaşabiliyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder