» » » Yandex Navigasyon ile Kaybolmak Çok Zor! (Artık Windows Phone'da)

yandexYandex Navigasyon uygulaması ile kaybolmak oldukça zor! (Artık Windows Phone'larda)

Navigasyon uygulaması iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerden kullanabiliyor. Yandex.Navigasyon adındaki uygulama sunduğu özelliklerin yanında ücretsiz sunulması ile de kullanıcılar tarafından tercih sebebi olacağını söyleyebiliriz.
Yandex.Haritalar’ı tanıyanların en iyi bildiği özellik olan anlık trafik durumunun navigasyona entegre edilmesiyle Yandex.Navigasyon diğer navigasyon uygulamalarından bir adım öne çıkıyor. Haritada yol hesaplandılktan sonra değişen trafik durumuna göre alternatif yolları önermesi ise kullanıcıların ilgisini daha da artıracaktır.
Çoğu ücretli olan diğer navigasyon uygulamalarında olan restoran, atm, akaryakıt istasyonu gibi belirli noktalar ve işyeri, ev gibi favori noktaların araması Yandex.Navigasyon’da da mevcut. Yandex burada ek olarak sesli komutla arama özelliği ile trafikteki kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor.
Uygulamadan Birkaç Görüntü;
yandex navigasyon sesliyandex navigasyon android

Uygulamayı indirmek istediğiniz platformu seçiniz.
yandex navigasyon windows phoneyandex navigasyon ios




About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder