» » Whatsapp'ta görünmez olun

Whatsapp'ta bu ayar şimdilik sadece iPhone'da mevcut Whatsapp Android ve Blackberry unutmuş gibi görünüyor , peki bu ayarı nasıl yapıcaz?




Ayarlar’a girin, daha sonra Sohbet Ayarları kısmından Gelişmiş Ayarlar ve Son Görülme Zamanı’na gelerek buradaki ayarı kapatmanız gerekiyor. Böylece iPhone’larda artık kimse sizin durum bilginizi göremez. Eğer bu ayarı tekrar değiştirmek ve durum bilginizi paylaşmak isterseniz 24 saat süresince beklemek zorunda olduğunuzu da söyleyelim. Son olarak durum bilginizi gizlediğiniz anda artık Whatsapp’taki diğer kullanıcıların durum bilgilerini de göremezsiniz. Yani siz görünmez olduğunuzda arkadaşlarınız da size otomatik olarak görünmez olacaktır. Ayrıca herkese değil de sadece belli kişilere durum bilginizi paylaşmak istemiyorsanız bunun için ilgili kişileri engellemeniz yeterli. O taktirde artık engellediğiniz kişilere görünmez olursunuz. Aynı zamanda engellenenler size mesaj gönderemez.

Bu arada Whatsapp yeni güncellemenizi yapmayı unutmayın , yeni güncelleme ile whatsapp iOS 7 ile tam olarak optimize edilmiş , uygulama güncellendikten sonra çok daha hızlı çalışıyor ve Android işletim sistemlerinde kullanılan Whatsapp iOS'a göre çok daha yavaş kalıyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder