» » » » Instagram Direct hakkında bilinmeyenler

Instagram Direct nasıl kullanılırInstagram yeni güncellemesiyle birlikte Instagram Direct özelliğini kullanıcılarına sundu, bu özelliğin ne işe yaradığını ve bilmeniz gereken yönlerini makalemizde bulabilirsiniz.

Instagram iOS ve Android için kullanılabilir durumda ve her geçen gün kullanıcılarına daha farklı yenilikler getiriyor. Yeni Direct özelliği ise sizi takip etmeyen kişiler size fotoğraf gönderebiliyor veya sizde sizi takip etmeyen kişilere fotoğraf gönderebiliyorsunuz ve gönderilen fotoğrafların altına yorum yapılarakta konuşmak mümkün. Tanımadığınız bir kişi size Instagram Direct kullanarak size fotoğraf ya da video attığında bunu görmek istemiyorsanız silebiliyorsunuz.
Instagram Direct ile bir seferde sadece 15 kişiye fotoğraf gönderebiliyorsunuz bunun nedeni ise bütün instagram listesine gönderilebilecek spamları engellemek


Uygulamayı indirmek istediğiniz platformu seçiniz.
instagram androidinstagram iPhone


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder