» » Google+'da Auto Awesome ile fotoğraf ve videolarınızı eğlenceli hale getirin

Eğlenceli Fotoğraf Araçları ve Filmler
Eğlenceli Fotoğraf Araçları fotoğraflarınızın ve videolarınızın eğlenceli yeni sürümlerini oluşturur. Fotoğraflarınız kısa animasyonlarla, geniş panoramalarla veya herkesin iyi göründüğü fotoğraf karesi gruplarıyla birleştirilir. Eğlenceli Fotoğraf Araçları fotoğrafı veya film oluşturulduğunda bunu  simgesinden anlayabilirsiniz.




Eğlenceli Fotoğraf Araçları Efektleri
Silgi - Bir yapının veya önemli bir yerin önünde, arka planı hareketli olan 3 veya daha fazla fotoğraf çektiğinizde Silgi, size hareket eden tüm nesnelerin kaldırılmış olduğu bir fotoğraf sunar. Önemli bir yerin veya diğer kalabalık bir yerin harika bir fotoğrafını çekmeye çalıştığınızda ancak fotoğrafınızın arka planında orada bulunanların görünmesini istemediğinizde bu araç oldukça kullanışlıdır.
Eylem - Birinin hareket ederken (dans ettiği, koştuğu, zıpladığı) bir dizi fotoğrafını çektiğinizde Eğlenceli Fotoğraf Araçları, tüm eylemleri tek bir resimde görebileceğiniz büyüleyici bir fotoğrafta birleştirir.
Pano - Önemli bir yerin, birbirinin devamı olan bir dizi fotoğrafını çektiğinizde Eğlenceli Fotoğraf Araçları bu fotoğrafları tek bir panoramik resimde birleştirir.
HDR - High Dynamic Range (Yüksek Dinamik Aralık) aynı resmin birden fazla şekilde pozlanmış halini çekme işlemidir. Bu resimleri birleştirdiğinizde fotoğraflarınız daha iyi bir gölge ve ışık aralığına ulaşır. Aynı resmin farklı şekilde pozlanmış (düşük, orta ve yüksek düzeyde pozlama) üç halini yüklediğinizde sizin için bir HDR resmi oluşturulur.
Hareket - Art arda bir dizi (en az 5) fotoğraf çektiyseniz Eğlenceli Fotoğraf Araçları bu fotoğrafları kısa bir animasyonda birleştirir.
Gülümseme - Birkaç grup fotoğrafı çektiyseniz Eğlenceli Fotoğraf Araçları, resminizdeki her bir kişinin en iyi karelerini seçer ve harika görünen tek bir fotoğrafta birleştirir.
Karışık - Benzer arka plan öğelerinin bulunduğu bir dizi portre çektiyseniz Eğlenceli Fotoğraf Araçları bu fotoğrafları fotoğraf kabini stilinde bir ızgarada derler. Karışık, zaman içinde aynı arka planlarla çekilen portre fotoğraflarını sergileme amaçlıdır; bu nedenle, yüzler yakın plandan çekildiğinde en iyi şekilde çalışır.


Örnek bir Auto Awesome çalışması
Eğlenceleri Fotoğraf Araçları Filmleri
Eğlenceli Fotoğraf Araçları ile Android için Google Fotoğraflar uygulamasından bir deneyim sırasında yakaladığınız videoların ve fotoğrafların bir arada düzenlenerek otomatik olarak oluşturulan kısa filmler yapabilirsiniz. Eğlenceli Fotoğraf Araçları filmi haline getirmek istediğiniz fotoğrafları ve videoları seçtiğinizde geri kalan tüm işlemleri Google yapacaktır. Temayı, stili, arka plan müziğini değiştirebilir ve hatta sahneleri kaldırabilir, kısaltabilir veya yeniden düzenleyebilirsiniz. Filminiz oluşturulduktan sonra onu paylaşmayı veya kaydetmeyi tercih edebilirsiniz. Eğlenceli Fotoğraf Araçları filmleri şu an için yalnızca Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2013), Nexus 10, HTC One, Samsung Galaxy Note 3, Moto X ve Moto G dahilAndroid 4.3 ve üzeri sürümlerini çalıştıran bazı cihazlarda kullanılabilir.

Eğlenceli Fotoğraf Araçlarını, açma veya kapama
Eğlenceli Fotoğraf Araçları varsayılan olarak açıktır. Eğlenceli Fotoğraf Araçlarını yeniden etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için: Google+ ana menüsüne erişmek için imlecinizi sol üst köşeye getirin.  Ayarlar'ı tıklayın, "Kitaplığınızdaki fotoğraflardan yeni mükemmel resimler oluşturun" seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın.

Bilgiler google.com.tr adresinden alınarak derlenmiştir.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder