» » » LG Gx Resmilik Kazandı!

LG Gx özellikleri
 Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan LG'nin yeni modeli LG Gx modeli Güney Kore'de tanıtıldı. LG Optimus G Pro'nun devamı olarak gösterilebilir.

LG Gx
LG Gx modeli hakkında birçok farklı iddia bulunmaktaydı. Son olarak cihaz resmi olarak Güney Kore'de tanıtıldı. 5.5 inçlik Full HD IPS bir ekrana sahip olan cihazda hızlandırılmış 2.26 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 yongaseti kullanıyor. Bunun yanında 2 G RAM bulunan cihazda 32 GB dahili olarak depolama alanı bulunmakta.
Arka kamera 13 MP, ön kamera 2.1 MP özelliğinde, cihazda çıkarılabilir 3140 mAh bir batarya bulunuyor.
167 gr. ağırlıgında ve LG G2'de de bulunan Knock On özelliği (ekrana vurarak açma) özelliğine sahip bunların yanında 4G LTE yüksek hızda veri aktarımınada sahip olan cihaz Ocak ayının başlarında siyah ve beyaz renkleri ile Güney Kore'de satışa sunulması bekleniyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder