» » Web Sayfanızın ve blogunuzun hitini artırın

web sayfa ve site hitini artırmaWeb sayfanızın ya da blogunuzun hitini artırmak istiyorsanız. Önerilerimize göz atmanızda fayda var.


Bu sayfaya gelmeden önce Google'da bu konuyu araştırmış olmalısınız. Karşınıza çıkan binlerce site ve birbirine benzeyen binlerce konu ve içerik, bunların yanında birde hitinizi artıracağını iddaa eden web sayfaları bu ve bunun gibi web sayfalarından kesinlikle uzak durun, bu tür sayfalar sizi bir ya da iki gün google'da üst sıralara taşıyabilir ancak orada asla kalıcı olamazsınız ki bu sayfalar yüzünden oradan bir daha çıkamamak üzere düşürelebilirsiniz.

Google'ın webmasterlar için "Webmaster araçları" isimli ücretsiz hizmetini kullanın
https://www.google.com/webmasters/tools Bu sayfayı kullanabilmek için bir Google üyeliğine ihtiyacınız var. Bu web sayfasında neler yapabilirsiniz? Sitenizi Google'a ekleyerek sizin varlığınızdan Google'ın haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Resimleri isimlendirin
Sayfanıza ve içeriklerinize eklediğiniz resimleri isimlendirin, Google aramalarında sizi üst sıralara taşıyacaktır. Aşağıdaki Resimde olduğu gibi

blog hitini artırma
Safakozt
Yazılarınız kendinize ait olsun
Sitenizdeki içerikler tamamen kendinize ait olsun. Eğer kopyala yapıştır yapıyorsanız,  altına "alıntıdır" yazın hatta aldığımız web sayfasının linkini verin. Google'de artık üst sıralara çıkmanın, özgün paylaşımlarında etkisinin büyük olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor.

Diğer bloglarla dost olun
Diğer blog yazarlarıyla dost olun ve birbirinizin bloklarında link paylaşımı yapın. Ancak şu bir gerçek, bunu Türkiye'de yapmak oldukça zor.

Yazılarınız ilgi çekici olsun
Peki bunu nasıl yapabilirim? Bunu yapmak okunduğu kadar zor değil, Örneğin: En iyi akıllı telefonlar ya da dünyanın en hızlı hayvanları, internette en çok tıklanan resimler gibi konular altında içerikler paylaşın bunlar ziyaretçilerinizin ilgisini çekebilir.

İçeriklerinize dikkat edin
Paylaştığınız içeriklerin zararlı yazılım içermemesine dikkat edin, temiz bir web sayfası olsun.

Başlık ve anahtar kelimeler
Yazdığınız konuların başlıklarını ve anahtar kelimelerini özenle seçin, olası bir google aramasında üst sıralara çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Sosyal medyayı unutmayın!
Yazılarınızı ve sayfanızda paylaştığınız içeriklerinizi, hayatımızın bir parçası olan sosyal medyada paylaşmayı sakın unutmayın!

Etrafınıza blogunuzdan bahsedin
Etrafınızdaki arkadaşlarınıza ve çevrenize blogunuzdan bahsedin, internet sayfalarında gezinip yorum yaparken yorumun altına sitenin ismini yazın, bu diğer yorum yapanların ilgisini çekecek ve sayfanın hitini artıracaktır.

Web sayfalarınız için hit artırma adına aklıma gelen yolları sizlerle paylaştım, ancak unutmayın! Herşeyden önce sabırlı olmalısınız. Gelişen ve değişen teknolojik dünyada milyonlarca web sayfası bulunmaktadır. Bunların tek amacı Google'da üst sıralara yerleşmektir. Sayfanızı her zaman özgün ve güncel tutmaya özen gösterin.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder