» » Bu mesajı görürseniz hemen silin!

Ücretsiz mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta hızla yayılan "WhatsApp ücretli olacak" mesajlarının kullanıcıların telefon fihristi ve cihazlarındaki fotoğrafları ele geçirmek için gönderilen bir tür virüs olduğu ortaya çıktı.



AKILLI telefon kullanıcılarının popüler mesajlaşma servisi WhatsApp kullanıcıları bir süredir otomatik olarak ya da bir arkadaşlarından ”Cumartesi sabah itibari ile Whatsapp ücretli olacak. En az 10 kişiye bu mesajı gönderirseniz logonuz mavi olacak ve ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Aksi halde Whatsapp 0,01 Euro mesaj olacak”, “Whatsapp 10’uhcu yılını kutluyor” mesajlarını alıyor. Bu mesajlara inanan kişilerin çokluğu nedeniyle mesajlar kısa sürede yayıldı. Mesajlar sosyal medyada da o kadar yoğun konuşuldu ki Twitter’da en çok konuşulanlar listesine girdi. 

Çetin AYDIN / İSTANBUL
Hürriyet 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder