» » » Facebook gereksiz bildirimleri kapatma (Oyun ve Uygulama dahil)

Facebook'a sürekli bağlanıyor ve bildirimmi alıyorsunuz? Bildirim aldığınızda oyun bildirimini görünce sinirlerinizmi bozuluyor? Artık bu can sıkıcı olaydan kurtulmak cok basit şimdi aşağıdaki adımları izleyerek oyun ve uygulama davetlerini kapatabilir ve oyun bildirimleri almazsınız.

Uygulamadan gelen isteklerden kurtulmak için uygulama veya oyuna girip sol kısımdaki uygulamayı engelle'ye basarak o uygulamadan gelen istekleri engelleyebilirsiniz.

Kişilerden davetleri engellemek için sağ üst köşedeki Facebook>Gizlilik Ayarları>Engellenen Kişiler ve Uygulamalar>Uygulama davetlerini engelle kısmına tıklayıp davet gelmemesini istediğimiz kişiyi seçiyoruz tamam dedikten sonra seçtiğimiz kişiden gelen oyun ve uygulama davetleri artık gelmeyecektir.

Bu engelleme ile kişiyi değil sadece gönderdiği davetleri engellemiş oluyoruz.

Engellemiş oldugunuz davet kişilerini tekrar kaldırmak isterseniz Facebook > Gizlilik Ayarları > Engellenen Kişiler ve Uygulamalar bölümünden engellemiş olduğunuz herşeyi kaldırabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder