» » » » » Call of Duty Oyunu Ghosts Ortaya Çıktı

Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Call of Duty son birkaç yıldır Treyarch ile Infinity Ward arasında çekiştiriliyordu. Yeni Call of Duty oyunu Ghosts’un geliştiricisi Infinity Ward görünüşe göre Call of Duty savaşında baskın taraf olmaya devam edecek.

Yeni Call of Duty Oyunu Ghosts Ortaya Çıktı

Call of Duty: Ghosts bir Infinity Ward yapımı olacak.
call of duty ghosts Yeni Call of Duty Oyunu Ghosts Ortaya Çıktı
Call of Duty: Ghosts, Infinity Ward firmasının 2007 ve 2011′den bu yana seri halinde çıkardığı Modern Warfare’dan farklı ilk Call of Duty oyunu olacak. Kapak tasarımında gözleri bağlı bir askerin göründüğü yapım Homefront ve Battlefield 3 kapak tasarım elementlerini çağrıştırıyor. Oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa çıkacağı kesinleşmiş durumda. Activision’un Call of Duty için PC planları olmaması pek olası değil fakat PC adına henüz bir gelişme ortaya çıkmadı.
cod ghosts Yeni Call of Duty Oyunu Ghosts Ortaya Çıktı
Her şey kapak tasarımının yayınlanması ile sınırlı tutulmamış. Haberlere göre Call of Duty: Ghosts Amerika için 5 Kasım 2013′de satışa çıkartılacak. Hikaye olarak Call of Duty: Ghosts bize dünyanın büyük ölçüde habersiz olduğu gizli operasyonları konu alacak gibi geliyor. 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder