» » » » » » Sony Xperia Z Satışa Sunuldu


Vodafone Türkiye, Sony’nin toza ve suya dayanıklı akıllı telefonu Xperia Z’yi 8 Nisan itibariyle aboneleriyle buluşturuyor. Red abonelerine sunulan avatantaj ile Sony Xperia Z, ayda tarifeye ek 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.
Vodafone Türkiye, Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia Z’yi aboneleriyle buluşturuyor. Toza ve suya dayanıklı tasarımıyla dikkat çeken Xperia Z’ye Vodafone Red aboneleri tarifeye ek ayda 29 TL’den başlayan fiyatlarla sahip oluyor.
Akıllı telefonda Sony’nin en iyisi olarak nitelendirilen Xperia Z, Snapdragon  S4 Pro dört çekirdekli işlemci, süper hızlı performans, benzersiz grafikler ve etkili pil kullanımı sağlıyor. Toza ve suya dayanıklı Xperia Z, full HD ekranı, 13 megapiksellik akıllı telefonlar için dünyanın ilk HDR video özelliğine ve Exmor RS  sensörüne sahip kamerası ve 7,9 mm’lik ince gövdesi ile dikkat çekiyor.
Sony_Xperia_Z
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde son teknolojilere Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye bir süre önce Akıllı Cihaz Akıllı İletişim PlatformuACAİP’i hayata geçirdik. Vodafone’da, ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi de ACAİP Teknolojik kategorisi altında Sony’nin yeni telefonu Xperia Z’yi abonelerimizle buluşturuyoruz. Xperia Z’yi Red tarifeleri ile alanlar, Red Dünyası’nın hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler.”
Xperia Z’nin öne çıkan özellikleri:
-        Mobile BRAVIA  Engine 2 teknolojisine sahip 5” 1080 x 1920p Full HD Reality Display ekran
-        Exmor RS, HDR video ve Superior Auto özelliklerine sahip 13MP hızlı çekim özellikli kamera
-        Dayanıklı cam ekran; toza ve suya dayanıklı gövde (IP55 & IP57)
-        2GB RAM’a sahip 1.5 GHz asenkron dört-çekirdekli Snapdragon S4 işlemci
-        Batarya STAMINA modu ile 4 kat arttırılmış bekleme süresi  

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder