» » » » » » Google Play Store Yenilendi



Android işletim sisteminin uygulama ve oyun marketi Google Play Store yenilendi. Apk dosyası yüklenmeye hazır!

2012 yılının başında Google, akıllı telefonlara verdiği desteği arttırmasıyla uygulama ve oyun marketinin adını “Android Market” yerine V3’e yükselterek “Google Play Store” olarak değiştirmişti. Beta denemelerinden sonra indirilebilir duruma getirilen Google Play Store, V4 olarak adlandırılacak.

Özellikle son zamanlarda işletim sistemlerinin en çok gereksinim duyduğu iyileştirme ise sadelik. Git gide yeni fonksiyonlar yeni oyun ve uygulamaların eklenmesiyle karmaşık bir hal alan akıllı telefon arşivleri, tasarım ve yeni işletim sistemleriyle sadeleştirilmeye ihtiyaç duyuyor.
Yenilenen yüze sahip v4 Google Play Store’da sadece uygulama ve oyun değil; müzik, kitap, film de satın alınabiliyor olacak. (Henüz bu multimedya ürünlerin satın alınması ülkemizde geçerli değil). Google Play Store adıyla ve V3 tasarımıyla yaklaşık bir yıldır aramızda olan Market, V4.0 versiyonunun “.apk” dosyasını kullanıcılarla paylaştı.
Yüksek performansıyla dikkat çeken yeni Play Store, kullanıcılarına büyük bir sürprizle gelmeye hazırlanıyor. Bu sürprizin adı ise; “Sade ve Hızlı”! Market uygulamasındaki yeşilin hakim olduğu temanın renk değiştirebiliyor olması kullanıcıları cezbedecek gibi görünüyor; özellikle de renkli kılıf kullanmayı sevenler için.
4. sürümle gelen diğer bir özellik de güncellemelerin ayrı ayrı kontrol edilmesi adına. Uygulamaları güncelle dediğinizde bize yeni bir kutucuk çıkıyor ve hangi uygulamaları güncellemek istemiyorsanız tikleri kaldırabiliyorsunuz.
Sahte yazılımlar ve düşük kaliteli oyunların temizlenerek karmaşıklığın giderilmesi işlemine haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Bunun üstüne Uygulama, oyun, film, müzik, kitap v.s mobil içeriklerin gruplanmasındaki hataların da giderileceği biliniyor.
İstediğiniz herhangi bir içeriğe en hızlı şekilde ulaşmak mı? Buradan “.apk” kurulum dosyasını indirebilir ve güncelleyebilirsiniz!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder