» » Türkiye’nin En Ünlü Moda Blogları Ve Blogger’ları Mercek Altında

Günümüzde moda blogları moda dergilerinden, moda bloggerları da moda yazarlarında çok daha okunur ve takip edilir oldu. Hal böyle olunca internetteki moda bloglarında büyük bir artış ve rekabet başladı. Blogları sayesinde çok modaya yön veren bu bloggerlar geleneksel medyanın da dikkatini çekti ve çoğu hakkında gazetelerde, dergilerde yazılar yazılmaya başlandı. Hatta kendine ait bir köşesi olan bloggerlar bile var. Şimdi gelin internete damga vuran bu ünlü moda bloglarını ve bloggerlarını tanıyalım.

 

Moda Cadısı

 

moda cadısı

 

Türkiye’nin en çok takip edilen moda bloglarından biri olan Moda Cadısı, giydiği kıyafetleri, gittiği mekanları, yediği yemekleri ve moda trendlerini kişisel yorumlarıyla insanlara anlatan bir blog. Zaman zaman gazetelerin hafta sonu eklerinde de görebileceğiniz Blog Cadısı’ının başarısının sırrı modayı yaşadıklarıyla anlatabilmesi olsa gerek.

 

 

IconJane

 

iconjane

 

Iconjane adlı bloguyla üne kavuşan Ferhan Talib Türkiye’nin en popüler moda bloggerlarından biri. Bu popülerliği ona Digiturk Turkmax kanalında bir TV programı, Hürriyet Daily News’te köşe yazarlığı yapma fırsatları da yarattı.

 

 

Off Ne Giysem

 

offnegiysem

 

2009 yılından beri yayında olan blogda Billur Saatçi moda göndemini ve kend stilini anlatan yazılar yazıyor, fotoğraflar çekiyor. Gazete, dergi ve TV programlarında zaman zaman boy gösteren Billur Hanım, bloggerlığı tam zamanlı yaparak yeni projeler üretiyor.

 

 

Nil Ertürk

 

Nil Ertürk

 

2009 yılından ber  yayında olan bu moda blogunun çok orijinal bir tarzı var. Ana sayfadaki görsellere tıkladığınızda o konsepte ait olan ve Nil Erürk’ün seçtiği kıyafetlere ait fotoğrafları görebiliyorsunuz. Oldukça profesyonel bir blogu olan Nil Ertürk’ün kendi beğeni ve tarzına uygun bulduğu ürünlerin satışını yaptığı Story Of My Closet adında bir de online mağazası var.

 

 

Zet Fashion

 

zetfashion

 

2008yılında Zet Fashion ismiyle açtığı blogla üne kavuşan Zuhal Oku, oldukça popüler bir moda bloggerı oldu ve çeşitli mecralarda ödüller aldı. Zet Fashion’ı beğendiklerin, giydiklerin, istediklerin ve hayallerin paylaştığı bir blog olarak tanımlayan Zuhal Okçu, bir çok markayla moda çekimi de yapmış.

 

 

BeTwin Us

 

BeTwin Us

 

İki kız kardeşin moda tutkularını paylaştıkları bir blog olan BeTwin Us, oldukça profesyonel ve özenle çektikleri moda fotoğrafları sayesinde geniş bir takipçi kitlesine sahip oldular. Kendi tarzlarını harika çekimler yaparak okuyucularıyla paylaşıyorlar.

 

 

Burada sadece 6 bloga yer verdim ancak daha onlarca popüler moda blogu olduğunun farkındayım. Gördüğünüz gibi moda blogları özellikle gençler tarafından ve moda sektöründeki markalar tarafından çok ilgi görüyor. Moda ile ilgilenen bayanlara seslenmek istiyorum.  Kendinizi ifade etmek ve moda dünyasında yeni fırsatlar yakalamak itiyorsanız bir moda blogu oluşturmak için zaman kaybetmeyin!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder