» » » » » » GALAXY S4 New York'ta Tanıtıldı

Samsung'un en yeni modeli Galaxy S4, New York'ta Times Meydanında düzenlenen etkinlik ile tanıtıldı.
Tüm dünyanın merakla beklediği Samsung'un yeni amiral gemisi S4'ün resmi tanıtımı dün New York'ta gerçekleştirilen bir etkinlik ile tanıtıldı.Büyük ilgi gören etkinlikte Samsung'un yeni modeli ile ilgili teknik özelliklerde resmiyet kazandı.Samsung Galaxy S4, 5 inch süper amoled ekrana, 13 MP kameraya, 2 GB RAM'e ve 4 çekirdekli 1.9 GHz işlemciye sahip olacak.



16, 32 ve 64 GB hafıza seçenekleriyle piyasaya sunulacak olan Samsung Galaxy S4, Android 4.2 işletim sistemine sahip olacak.Birçok yeni özelliğide beraberinde getirecek olan cihazda en belirgin özellikler Smart Scroll ve Smart Pause teknolojisi.Smart Scroll teknolojisiyle kullanıcılar göz hareketleri ile ekranı yönlendirebilecekler.Smart Pause teknolojisi ile de ekrana bakılmadığı zaman videoların durması sağlanacak.Bir yeni özellik ise Air View özelliği.Bu sayede kullanıcıları bazı işlemleri ekrana 1-2 cm uzaklıktan dokunmadan dahi yapabilecek.

Şimdi herkes Samsung Galaxy S4'ün ne zaman piyasaya çıkacağını merak ediyor.Nisan ayında 155 ülkede aynı anda satışa sunulacak.Fakat Samsung firması cihazla ilgili herhangi bir fiyat açıklaması yapmadı.Bu yüzden ülkemizde ne kadara satılacağı konusunda tahminde bulunmak biraz zor görünüyor.

Samsung Galaxy S4 Özellikleri ;

5 inçlik Full HD Super AMOLED Ekran

Dört Çekirdekli 1.9 GHz İşlemci

Android 4.2 İşletim Sistemi

13 Megapiksel Kamera

2 GB Ram

130 Gram Ağırlık ve 7.9 mm Kalınlık

4G LTE

16 GB, 32 GB ve 64 GB Hafıza Seçenekleri

9 Dil Destekli S Translator

Smart Scroll ve Smart Pause

Sesli Fotoğraf Özelliği

Adapt Display

Story AlbÜm

Home Sync

S Voice Drive




About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder