» » » » » » Galaxy Ace 3 Geliyor

Samsung, Galaxy serilerinde hız kesmiyor, şimdi de Galaxy Ace 3 modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.
Galaxy Ace 3 Yola Çıktı
 
Akıllı telefon piyasasında Android ortaklığı ile ciddi anlamda başarı kazanan Samsung, Galaxy serisi cihazlarına çok önem veriyor. Geçtiğimiz ay içerisinde tanıttığı Galaxy S IV henüz piyasaya sürülmedi, ancak üst düzey akıllı telefonlarının yanı sıra, orta düzey cihaz üretmeyi de ihmal etmiyor. Bu amaçla her kesimden insana akıllı telefon kullanma olanağı sunmayı planlayan Samsung, Galaxy Ace 3 ile kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Galaxy Ace 3 bu kez oldukça farklı bir şekilde karşımıza çıkacağa benziyor. Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan Galaxy Ace 3, farklı renk seçenekleri ile beğeni kazanacağa benziyor. Bu kez alışılmışın dışında Samsung Galaxy Ace 3, siyah, beyaz, kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile raflarda yerini alacak. Samsung'un Galaxy serilerinin özellikle beyaz renkte rağbet gördüğü de gözlenen bir durum. Bu nedenle üretimde beyaz renk seçeneğine daha geniş bir kapasite ayrıldığı düşünülüyor.

Galaxy Ace 3, 4 inç ekran boyutuna sahip olacak. 5 MP kamera özelliği ile orta düzeyde bir akıllı telefon olan Galaxy Ace 3, 4 GB depolama olanağı sunuyor. Tabi bunu Micro SD kart ile genişletmek de mümkün. Bu yeni orta düzey akıllı telefonu için Samsung çok fazla detay vermek istemiyor. Android Jelly Bean işletim sistemine sahip olacağı da söz konusu bilgiler arasında yer alıyor. Önemli bir özelliği var ki, Sammobile yakın kaynakları bu yeni akıllı telefonun çift SIM destekli olacağını iddia ediyor.

Mayıs sonu ya da Haziran ayı başında piyasaya sürülecek olan Galaxy Ace 3, şuan için 385 Dolar fiyat etiketine sahip gözüküyor. Ancak piyasaya çıktığında da aynı fiyat geçerli olur mu bilinmiyor. Samsung, bu yeni akıllı telefonu ile de ciddi satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder