» » » » » LG'den Yeni Bir Telefon: 5'inçlik Opitimus GK

LG, MWC 2013'te duyurduğu 5.5 inç büyüklüğündeki Optimus G Pro'nun benzer özelliklerine sahip yeni bir model duyurdu.

Optimus GK adındaki yeni model, 5 inç boyutundaki Full HD ekranıyla dikkat çekiyor.

Artık akıllı telefonların 5 inç barajında olduğunu görüyoruz. Phablet olarak geçen tablet telefon melezlerinin de 5.5 inç seviyesinden başladığı görülüyor.

LG Optimus GK, 1.7 GHz hızında çalışan Qualcomm'un 4 çekirdekli Snapdragon 600 işlemcisinden ve Adreno 320 GPU'sundan gücünü alıyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızanın kullanıldığı ürün, kapasitesini microSD ile genişletebiliyor.

lg-optimus-gk-1.jpg

3100 mAh batarya ile donatılan telefon, rakibi Galaxy S4'ten daha başarılı bir pil performansı sunacak gibi görülüyor. Full HD çözünürlüğünde 5 inçlik ekranın kullanıldığı telefon, 440 ppi piksel aralığına sahip olacak. Ekranın IPS tabanlı olacağı gelen bilgiler arasında. Xperia Z'deki gibi TFT panelin kullanılmayacağı konuşuluyor.

13 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 2 Megapiksel çözünürlüğünde de ön kameraya sahip olan cihaz, Japonya'daki NTT DoCoMo'da satışa sunuluyor. LG'nin cihazı, kısa süre içerisinde başka pazarlara da sunması bekleniyor. 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder