» » » » » » » Sony Xperia Telefonlarla Playstation Oynama Özelliği Ekleniyor

Sony Xperia Telefonlar Playstation Oluyor!

Sony Xperia akıllı telefonlar bir konsol bağlantısıyla Playstation’a dönüşüyor!
Sony’den kullanıcılarına büyük bir müjde geldi. Playstation 4 başarılarını Xperia akıllı telefon ailesinin amiral gemizi Z modeliyle birleştiren Sony, cihazları arasında inanılmaz bir platform ağına adım attı.
Sony, üreteceği akıllı telefonlarına uyumlu olarak yeni geliştirdiği Xperia SP uygulaması sayesinde Playstation™’a gerek kalmayacağını vurguladı. Playstation 4 ile birlikte gelen DualShock 3’un geliştirilmiş platformu sayesinde, Sony’nin eski ve yeni amiral gemisi akıllı telefonları Playstation gibi kullanılabilecek.
Sony tarafından geliştirilen uygulamayla yapılması gereken tek işlem, Playstation Gamepad’inin bir arakabloyla Xperia modellerine bağlamak. Şarj edebileceğiniz ve yalnızca ilk tanıtım ve uyumluluk yüklemesi için takacağınız arakabloyu işlem bittikten sonra çıkarabilir ve Bluetooth 4.0 ile kullanabilirsiniz.
Videoda da tanıtımı ve anlatımı gerçekleştiği üzere Ayarlar menüsünden Xperia başlığına tıklayarak, DualShock 3 seçeneğini görmemiz gerekiyor. DualShock 3 seçeneğine tıkladığımızda ise edinilen arakablo sayesinde Gamepad’imizi bağlıyoruz. Gerekli yüklemelerin gerçekleştiği bu süreden sonra telefonumuzla Gamepad’imizi ayırabiliriz; Evet, artık mobil bir Playstation’a sahibiz.
Mini HDMI bağlantılarını da üstünde barındıran Xperia ailesinin tüm modellerini, 720p veya 1080p çözünürlük desteğiyle televizyon veya projektöre bağlayarak daha heyecanlı bir hale sürükleyebilirsiniz. Platstation 3’ün güncellenmiş versiyonu veya Playstation 4’te yarım kalan oyununuzu DualShock 3 bulut teknolojisi sayesinde Xperia telefonunuzdan devam edebileceğinizi de hatırlatalım.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder