» » » » » » iPhone İçin Yeni İşletim Sistemi Geliyor: iOS 7


Haziran ayında kullanıcılarının karşısına çıkması beklenen iOS 7, yeni bir konsept video ile kullanıcıların karşısına çıktı.


Apple hakkında son zamanlarda yazılıp çizilen birçok haber var. Patent konusundaki hızının üstüne, yeni üreteceği “5S”in özellikleri ve tasarımı hakkındaki bilgiler günden güne artıyor.
Apple kullanıcılarını heyecanlandıran diğer bir haber resmi haber ise, 5S çıksa da çıkmasa da Haziran ayında kullanıcılara sunulacak olan “iOS 7” işletim sistemi. İşletim sistemi hakkındaki Apple yorumu ise; “Daha sade, daha anlaşılır ve daha hızlı” olabileceği konusunda.
iPhone 5S, Uygun fiyatlı iPhone veya iPhone 6; bunlardan hangisinin gerçek olacağı bilinmez ama “iPhone 5” ekranına uygun olarak F. Bianco tarafından tasarlanan iOS 7 konsept videosuna bir göz atalım:
iOS7 konsept videosunu izlemek için tıklayın!

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder