» » Yüzük Kazanan Okuyucular Belli Oldu

18 Mart’ta duyurduğum ve Bijoux Room sponsorluğunda gerçekleştirdiğim yüzük çekilişi tamamlandı. Son zamanlarda sayısı artan ve yorumlarıyla bana destek veren bayan okuyucularıma güzel bir jest oldu diye düşünüyorum.

 

Gelelim yüzük kazanan 3 okuyucuya. Çekilişe toplam 31 kişi katıldı. Random.org aracını kullanarak yaptığım çekilişin kazananları şöyle:

 

BijouxRoom Yüzük Kazananlar

 

Ödüllerin dağılımı ise şu şekilde:

 

1.sırada çıkan R.C. üç yüzükten istediğini seçebilir. 2. sırada çıkan Pelin Çiçek kalan iki yüzük arasında seçim yapabilir. 3. sırada çıkan Hikmet Erdoğan ise kalan yüzüğün sahibi olacak.

 

Çekiliş anının video kaydını izlemek isterseniz:

 

 

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hediyelerini güle güle, iyi günlerde kullansınlar. Son olarak bu güzel hediyeleri sizlere vermemi sağlayan BijouxRoom’a teşekkür ettikten sonra Blog Hocam’da sürprizlerin devam edeceğini müjdelemek istiyorum.

 

Daha önce söz verdiğim gibi firmaların tanıtımı karşılığında ücret almak yerine sizlere hediyeler vermelerini sağlıyorum ve bu sistem bu şekilde devam edecek. Blog Hocam’ı takipte kalın.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder