» » » » » » » LG'nin Yeni Tasarımı Optimus G2 En İnce Akıllı




Akıllı telefon dünyasına oldukça iddialı bir giriş yapan LG, Optimus G Pro ile dünya çapında ses getirmeyi başardı. Teknoloji devi Samsung ile rakip olduğunu da açıkça belli eden LG, devler yarışında ilk sıralara çıkmayı hedefliyor. Yeni amiral gemisi Optimus G Pro ile memleketinde oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan LG, farklı pazarlara da açılmaya başladı. Optimus G Pro ile gelen başarı şirketin giderek umutlanmasına neden oluyor. Farklı cihazlar ile bu alandaki başarılarını attırmak isteyen ve telefon yelpazesini genişletmek isteyen LG, şimdide Optimus G2 hazırlığına başladı.

Optimus G2, LG yöneticileri tarafından doğrulandıktan sonra, hakkında birçok bilgi sızmaya başladı. Eylül ayında tanıtımı gerçekleşecek olan cihaz, şimdiden ortaya çıkmaya başlayan teknik özellikleri ile herkesi heyecanlandırıyor. IFA Berlin etkinliğinde duyurulacak olan bu akıllı telefonun, dünyanın en ince akıllı telefonu olacağı iddia ediliyor. Tasarımı ile göz dolduracağı bildirilen Optimus G2, Oppo cephesinde duyurulan telefondan bile daha ince olacağa benziyor. Bilindiği gibi Oppo kısa süre önce 6,1 mm kalınlığı ile dünyanın en ince telefonu unvanına sahip olan cihazını tanıtmıştı. Bu cihazdan bile daha ince bir tasarıma sahip olacağı söylenen Optimus G2, merakla bekleniyor. Tasarımda dikkate değer bir nokta da, ses açma kapama ve telefonu kapatma tuşlarının cihazın arka gövdesinde yer alacağı bilgisi oldu. Hedeflenen inceliye ulaşmak amacıyla tuşların yanda değil, arka kısımda yer aldığı düşünülüyor.

LG'nin Eylül ayında tanıtması beklenen Optimus G2'de, 4 çekirdekli Qualcomm 800 işlemcinin kullanılacağı iddia ediliyor. Bu da tam anlamıyla bir mobil performans devi olacağının göstergesidir. 5 inç boyutu, Full HD çözünürlüklü True HD IPS+ ekranı ve 13 MP kamerası ile Optimus G2, zirveye oynayan akıllı telefonlardan biri olacak gibi gözüküyor.
 

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder