» » » » » Samsung'un Duyurduğu Yeni Ürünü; Galaxy Trend 2



Samsung sadece Galaxy S4 ile sınırlı değil. Yeni amiral gemisi dışında farklı pazarlar için yeni modeller geliştirmeye ve duyurmaya devam ediyor. Galaxy Trend 2 de bunlar arasına katıldı.
Mobil sektörün bu aralar en çok anılan isimlerinden bir tanesi de Samsung. Güney Koreli üretici yeni ürünleri ve hakkında çıkan dedikodular ile dikkatleri üstüne toplamayı başarıyor. Farklı pazarlar için farklı telelefonlar çıkartıyor ki, bunlara son olarak Galaxy Trend 2 ve Trend 2 Duos adında çift sim kart destekli telefon katıldı.
galaxy-trend-2
Her iki cihaz aynı özelliklere sahip. Bunlardan bahsedecek olursak; Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, 1.2 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, 4 inç WVGA ekran, 3 megapiksel kamera, microSD kart desteği, Bluetooth 3.0 ve 1500 mAh batarya bulunuyor. Çin pazarına yönelik olan Galaxy Trend 2 ve Trend 2 Duos’un tam olarak ne zaman çıkacağı ise şimdilik belli değil.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder