» » Türkiye’nin En İyi Yemek Blogları Mercek Altında

Moda bloglarıyla başladığım Türkiye’nin kendi kategorisindeki en iyi blogları serisine yemek bloglarıyla devam ediyorum. İşte birbirinden özel yemek tarifleri, şık sofra ve sunum teknikleriyle Türkiye’nin en ünlü, en iyi yemek blogları:

 

Hünerli Bayanlar

 

hünerli bayanlar

 

Zaman zaman gazete, dergi ve TV programlarına konuk olan, ayrıca Saba Tümer ile bir reklam filmi çeken Müge Hüner’in blogunda yemk tariflerinin yanı sıra davet sofraları, araştırma dosyaları, butik çalışmaları, gezdiği gördüğü yerler ve hayatıdan notlar da var.

 

Sütüme Sarelleme Karışma

 

sütüme sarelleme karışma

 

Ödüllü yemek bloglarından biri olan Sütüme Sarelleme Karışma’nın yazarı Özge Hanım blogunda; denediği tarifleri, elde kalan malzemelerden ürettiklerini ve pratik önerilerini resimleyerek paylaşıyor.

 

Portakal Ağacı

 

portakal ağacı

 

Türkiye’nin en eski ve en bilinen yemek bloglarından biri olan Portakal Ağacı’nda derleme tarifler tekrar denenerek fotoğraflanıyor ve blogda paylaşılıyor. Blogun yazarı olan Hatice Özdemir’in blogunda paylaştığı en iyi yemek tariflerini topladığı bir de kitabı var.

 

Pelince

 

pelince

 

Çeşitli yemek dergilerinde tarifleri yayınlanmış olan Pelin Süme, blogunu yemek ve yaşam günlüğü olarak tanımlıyor. Pelince’de her bir tarifin malzemeleri, hazırlanışı ve fotoğrafı net bir şekilde paylaşılıyor.

 

 Yemek Vakti

 

yemek vakti

 

Saba Tümer’in reklam filmi çektiği yemek bloggerlarından biri olan Aylin Durmaz, blogunda özellikle kendi gibi çalışan yada vakit sıkıntısı olanlar için şık,pratik,sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleri paylaşıyor.

 

Peçeteden Notlar

 

peçeteden notlar

 

Ayşem Öztaş’ın mutfak maceralarını, kendi hayatından yaşadığı olaylarla birleştirerek anlattığı, yaklaşık 4 senedir faaliyette olan bir blog. İsmini gerçek peçeteye yazılan tariflerden almakta. Bu notlar birleştirilerek ve hayattan eklemeler yapılarak, fotoğraflarla bütünleştirilerek yayınlanmaktadır. Tarifler klasik bir tarif gibi değil gerçek hayat deneyimleri ile süslü, canlı ve gerçek.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder