» » » » » » » Google Glass Project Özellikler Açıklandı




Tüm dünya tarafından merak ile beklenen Google Glass (Project) bütün özellikleri ile tanıtıldı ve dağıtımı ise başlıyor.

Bilindiği gibi Geçen yıl Times tarafından en önemli icad olarak seçilen ürünle ilgili, pek çok haber de yapılmıştı.
Fakat Google, Project Glass ile ilgili bugüne dek pek bir teknik detay paylaşmamıştı. Google nihayet merakla beklenen projesinin bazı özelliklerini sayfasında açıkladı.
Project Glass'ın üzerinde bir ekran yok. Görüntüyü gözlük camına yansıtarak kullanıcıya gösteren Project Glass, Google'a göre 2.4 metre mesafeden 25 inç boyutunda HD ekranı takip eder gibi bir deneyim yaşayacaksınız.

16 GB boyutunda dahili hafızaya sahip olan Project Glass'ta, 12 GB'ı kullanıcılara ayrılmış durumda. Ayrıca cihaz üzerinde 5 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera kullanılıyor. Bu kamera ayrıca 720p çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor.
MyGlass adındaki yönetim uygulaması sayesinde Android 4.0 ve üzeri tüm sürümlerde çalışabilen ürün, belli başlı işlemleri uzaktan yerine getirebiliyor. Ayrıca Bluetooth, WiFi 802.11 b/g ve GPS gibi kablosuz özelliklere sahip olan ürün, yavaş yavaş geliştiricilere gönderilmeye başlayacak.

Bu arada Google Glass (Project) ilk olarak 8 bin kişiye dağıtılacak ve bu kademe kademe gerçekleşecek.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder