» » » » » » » Facebook'tan Yeni Android Düzenlemesi 'Home'


 Google, Facebook Home yeni uygulaması için ne dedi?
Facebook Home’un ortaya çıkmasıyla bir kez daha Android’in ne kadar esnek bir işletim sistemi olduğunu ve rakipleri tarafından ne kadar kolaylıkla değiştirilebildiğini gördük.

Google’un bu işe tepki göstereceğini sananlar ise oldukça yanılıyor, çünkü bu işletim sisteminin asıl amacı zaten bu. İsmi verilmeyen bir Google sözcüsü de bakın bu konuda neler söylüyor:

”Android platformunun yüzlerce farklı cihazda farklı versiyonları bulunuyor. Bu son uygulama da Android’i popüler kılan açıklığı ve esnekliği çok iyi bir şekilde yansıtıyor. Bu hem kişiselleştirilmiş Facebook deneyimi isteyenler için, hem de Android ekosisteminin kalbi olan Gmail, Search, Google Maps gibi Google servisleri için bir kazanç olacaktır.”

Görünen o ki Google da bu son gelişmeden oldukça memnun. Fakat dikkat çeken bir başka nokta Google’ın gelecek hafta lanse edilecek amiral gemisi telefonu Nexus’un Facebook Home desteği ile gelmeyecek olması.

Uygulama 12 Nisan’da Google Play’de yerini alacak.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder