» » » » » » » » » Samsung Yeni Büyük Ekranlı 6.3 ve 5.8 İnçlik Telefonları Duyurdu

Samsung’dan 6,3 ve 5,8 inçlik dev telefonlar


Samsung’un ‘büyük’ bir şeyler planladığını tahmin ediyorduk fakat iki yeni Galaxy Mega akıllı telefonun aynı anda gelmesi büyük sürpriz oldu
Görünen o ki, Samsung aklına gelen tüm ekran boyutlarını deniyor. Bugün resmi olarak duyurulan  iki yeni Galaxy Mega akıllı telefon buna en ‘büyük’ kanıt. 6,3 ve 5,8 inç ekran boyutlarına sahip olan cihazların teknik özellikleri ise üst düzey. Mega cihazlar, Galaxy Note 8 ile Note II arasındaki boşluğu dolduruyor.
Galaxy Mega 6.3, dev ekranı ile HD çözünürlük (büyük bir ihtimalle 720 piksel) sunuyor. 4 çekirdekli 1,7 inç işlemcinin yanı sıra, cihazda 8 megapiksel kamera, Android 4.2 işletim sistemi, 8 megapiksel – 1,9 megapiksel (ön) kamera ve Air View, çoklu ekran, Pop-up Play gibi Samsung uygulamaları bulunuyor. 8 ve 16 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak olan cihazın depolama kapasitesi, microSD kart ile 64 GB’a kadar yükseltilebilecek.

Galaxy Mega 5.8′de ekran küçülüyor fakat diğer özellikler hemen hemen aynı kalıyor. Galaxy Mega 6.3′ten farklı olarak, ekran çözünürlüğü 960 x 540 piksel olarak belirlenmiş, işlemci olarak ise çift çekirdekli ve 1,4 GHz çekirdek hızı yeterli görülmüş. Ayrıca bu cihazın yalnızca 8 GB’lık versiyonu satışa sunulacak. Ancak yine, bu depolama kapasitesi microSD kart ile 64 GB’a kadar artırılabilecek.
İki cihaz da mayıs ayında Avrupa ve Rusya’da satışa sunulacak. Büyük ihtimalle Türkiye de bu ülkeler arasında olacak. Galaxy Mega’ların ne kadara satılacağı ise henüz bilinmiyor.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder